PREGNANCY FORCEFIT

2 listopada 2020

AKTYWNA MAMA W FORCEFIT to w efekcie bezpieczny trening fizyczny dla kobiet w ciąży i po porodzie!

W trosce o psychofizyczną kondycję przyszłym mamom proponujemy innowacyjny program treningowy ForceFit bezpieczne ćwiczenia dla kobiet w ciąży i po połogu, bo zależy nam na tym, aby kobiety świadomie potrafiły przygotować swoje ciało, umysł i emocje na ciążę oraz poród. Dlatego zapewniamy holistyczne podejście i współpracę z ekspertami.

Pregnancy ForceFit to specjalistyczne treningi dla aktywnej mamy, która dba przede wszystkim o swoje dobre samopoczucie, wiedzę i zdrowie. Intensywność oraz poziom trudności dostosowany jest do każdego trymestru ciąży. Z tego powodu z należytą starannością dobieramy techniki wzmacniające, rozciągające i oddechowe. W czasie zajęć wykorzystujemy techniki relaksacyjne, wybrane ćwiczenia pilates i zdrowy kręgosłup, a także elementy treningu funkcjonalnego (mobilizacja i stabilizacja).

Każdą kobietę na naszych zajęciach traktujemy indywidualnie. Prowadzimy ponadto medyczne treningi personalne z dojazdem do domu lub w formie zajęć online. Proponujemy dodatkowo medyczne treningi personalne duo czyli kobieta i jej mąż/partner oraz specjalne masaże (profilaktyczne/relaksacyjne/tensintegracyjne) dla kobiet w ciąży i po połogu.

Co więcej, gwarantujemy doradztwo z dietetyki klinicznej oraz profilaktykę zdrowia dla mamy i jej dziecka.

Innymi słowy, Pregnancy ForceFit to łatwiejszy poród i szybszy powrót do formy po okresie połogu.

W zajęciach może wziąć udział każda kobieta posiadająca zaświadczenie od lekarza ginekologa.

Zapraszamy na zajęcia:

Wtorek i Czwartek o godz. 19:00, 1 sesja 55 minut

Zajęcia odbywają się na sali gimnastycznej w KSOS MBP Kraków – Nowa Huta.

W okresie trwania SARS-Covid-19 zachowujemy odpowiedni dystans między ćwiczącymi, dlatego nasze grupy liczą max. 6 osób.

Czekamy na Wasze zgłoszenia: tel. 697 789 737 lub poprzez formularz zgłoszeniowy: http://fundacjaforcefit.pl/kontakt/ lub mailem: info@forcefit.org

Nauczymy Cię, jak ufać swojemu ciału i przyjąć dziecko z radością!