PREGNANCY FORCEFIT

2 listopada 2020

AKTYWNA MAMA W FORCEFIT to w efekcie bezpieczny trening fizyczny dla kobiet w ciąży i po porodzie!

Pregnancy Workout with ForceFit

W trosce o psychofizyczną kondycję przyszłym mamom proponujemy innowacyjny program treningowy Pregnancy Workout with ForceFit -bezpieczne ćwiczenia dla kobiet w ciąży i po połogu, bo zależy nam na tym, aby kobiety świadomie potrafiły przygotować swoje ciało, umysł i emocje na ciążę oraz poród. Dlatego zapewniamy holistyczne podejście i współpracę z ekspertami.

Pregnancy Workout with ForceFit to specjalistyczne treningi dla aktywnej mamy, która dba przede wszystkim o swoje dobre samopoczucie, wiedzę i zdrowie. Intensywność oraz poziom trudności dostosowany jest do każdego trymestru ciąży. Z tego powodu z należytą starannością dobieramy techniki wzmacniające, rozciągające i oddechowe. W czasie zajęć wykorzystujemy techniki relaksacyjne, wybrane ćwiczenia pilates i zdrowy kręgosłup, a także elementy treningu funkcjonalnego (mobilizacja i stabilizacja).

Każdą kobietę na naszych zajęciach traktujemy indywidualnie. Prowadzimy ponadto medyczne treningi personalne z dojazdem do domu lub w formie zajęć online. Proponujemy dodatkowo medyczne treningi personalne duo czyli kobieta i jej mąż/partner oraz specjalne masaże (profilaktyczne/relaksacyjne/tensintegracyjne) dla kobiet w ciąży i po połogu.

Co więcej, gwarantujemy doradztwo z dietetyki klinicznej oraz profilaktykę zdrowia dla mamy i jej dziecka.

Innymi słowy, Pregnancy Workout with ForceFit to łatwiejszy poród i szybszy powrót do formy po okresie połogu.

Zobacz film i przekonaj się, jak wyglądają nasze zajęcia pamiętając, że ciąża to wspaniały czas mocy dla każdej kobiety.

W zajęciach może wziąć udział każda kobieta posiadająca zaświadczenie od lekarza ginekologa.

Zapraszamy na zajęcia:

Wtorek i Czwartek o godz. 19:00, 1 sesja 55 minut

Zajęcia odbywają się na sali gimnastycznej w KSOS MBP Kraków – Nowa Huta.

W okresie trwania SARS-Covid-19 zachowujemy odpowiedni dystans między ćwiczącymi, dlatego nasze grupy liczą max. 10 osób.

Czekamy na Wasze zgłoszenia telefonicznie pod numerem 697 789 737 lub poprzez formularz kontaktowy.

Nauczymy Cię, jak ufać swojemu ciału i przyjąć dziecko z radością!

Trenujemy, aby zwyciężać każdego dnia.

Partner projektu Bulgarian Bag Cracow