6. ForceFit Summer CAMP 2022

29 maja 2022

Sezon letni zbliża się wielkimi krokami!

Przed nami podstawy treningu wojskowego (trening funkcjonalny, Animal Flow, biegi terenowe) połączone z ćwiczeniami z zakresu Medical Fitness (Pilates & Zdrowy Kręgosłup), w tym doradztwo żywieniowe i treningowe.

KOLEJNY OBÓZ KONDYCYJNO-ZDROWOTNY PRZED NAMI

Zapraszamy serdecznie na wyjątkowy obóz kondycyjny w Europie z Mistrzem Świata!
Udział może wziąć każdy, kto jest zainteresowany swoim zdrowiem i poprawą ogólnej kondycji psychofizycznej. Twój wiek i poziom zaawansowania w ćwiczeniach nie stanowi dla nas żadnego problemu ponieważ trenujemy według autorskiego programu treningowego Trenera Pawła Zaremby „ForceFit Strong Workout”.

Program ten opiera się na prawidłowym doborze zestawów ćwiczeń, co powoduje, że nasze treningi są w pełni bezpieczne i skuteczne, a do tego powodują rozwój świadomości własnego ciała. Podczas obozu trenujemy w profesjonalnym obiekcie sportowym z dostępem do w pełni wyposażonych sal sportowych. Na treningach ForceFit Strong Workout wykorzystujemy dodatkowo swój sprzęt. Ćwiczymy z Workami Bułgarskimi, Kamagon Ball Power & Speed, Speed Tools, Faster Ball i z własnym ciałem. Uczymy podstaw treningu wojskowego, który uzupełniamy ćwiczeniami z systemów Animal Flow & Pilates. W trosce o Twój komfort zapewniamy również czas w strefie relaksu (basen & jacuzzi).

Z uwagi na to, że podstawą naszej aktywności fizycznej jest zbilansowana dieta, specjalnym punktem obozu będą wykłady o prawidłowym odżywianiu w XXI wieku. To obóz, który nauczy Cię przełamywać własne ograniczenia i skumuluje Twoją energię na kolejne miesiące życia. W obozie możecie wziąć udział ze swoimi najbliższymi, szczególnie zapraszamy całe rodziny. Jest to jedyna okazja, aby wreszcie spróbować trenować razem.

Nasza dewiza obozowa to „Oczekuj nieoczekiwanego”

Każdego dnia doświadczysz nowych wrażeń treningowych i świadomości własnego ciała!Możesz zabrać dzieci oraz zwierzęta – dodatkowe informacje prosimy zamieszczać w zgłoszeniu. Osoba towarzysząca dla zachęty każdego dnia ma możliwość wzięcia udziału w jednym treningu.Gwarancją uczestnictwa jest dokonanie rezerwacji:
1) Zgłoszenie mailowe
2) Wpłata zadatku
Uwaga: liczba miejsc jest mocno ograniczona, tak aby zadbać o każdego z Was, dlatego możemy ugościć 15 osób. Jedyną gwarancją uczestnictwa jest dokonanie rezerwacji.

Podsumowując:
– ubezpieczenie
– do 3 treningów dziennie plus basen
– pełne wyżywienie (również w opcji wegetariańskiej – KONIECZNE zgłoszenie do organizatora podczas rejestracji),
– wykłady o prawidłowym odżywianiu
– w pełni wyposażony ośrodek w przepięknej okolicy u podnóża Tatr

Termin: 07.08.2022 (niedziela) – 13.08.2022 (sobota)
Miejsce: Murzasichle k/Zakopanego
Płatności:
cena 1795zł/ 1 os.
osoba towarzysząca: – 200 zł (wpłata zadatku 50% )
Dzieci 7-12 lat 890 zł/ 1 os.

Cena nie obejmuje:
– kosztów transportu

Warunki rezerwacji:
IMIĘ, NAZWISKO
PESEL
ADRES ZAMIESZKANIA
KONTAKT (tel / mail)
INNE
tutaj umieszczasz wszystkie dodatkowe informacje o zgłaszaniu, np. druga osoba: mąż, dziecko-(UWAGA! DZIECI POZOSTAJĄ POD OPIEKĄ RODZICÓW, oczywiście możesz zabierać dzieci ze sobą na zajęcia ), rodzaj posiłku- jeżeli inny niż sportowy, jadę ze zwierzakiem (jaki rodzaj, inne informacje.
UWAGA! JEŻELI ZABIERASZ ZWIERZAKA JAKO WŁAŚCICIEL JESTEŚ ZOBOWIĄZANY DO ZAPEWNIENIA MU OPIEKI I BEZPIECZEŃSTWA, NIE AKCEPTUJEMY ZWIERZĄT AGRESYWNYCH W STOSUNKU DO INNYCH OSÓB LUB ZWIERZĄT).
Jeżeli płacisz za inne osoby wystarczy wszystko opisać w jednym mailu, nie trzeba robić oddzielnych rezerwacji.

ZAPISY przyjmujemy najpóźniej do 30.06.2022 wyłącznie mailowo: trenerzaremba@gmail.com

W odpowiedzi otrzymujecie od nas maila zwrotnego z instrukcją wpłaty zadatku.
Zadatek w wysokości 1000 złotych należy wpłacić do dnia 30.06.2022, a pozostała kwota do dnia 15.07.2022 (Uwaga: w przypadku rezygnacji zadatek bezzwrotny z możliwością przepisania na innego uczestnika).
Po zaksięgowaniu wpłaty otrzymujecie maila z potwierdzeniem oraz zaproszenie do zamkniętej grupy obozowej, gdzie przekazujemy dalsze informacje.

Prowadzący:
Paweł „MISTRZ ŚWIATA” Zaremba
Profesjonalny Trener Personalny i Sportowiec. Doświadczony profilaktyk zdrowia i podróżnik, szczególnie zafascynowany Filipinami i Australią. Wielokrotnym Mistrz Świata – w FMA 3 srebrne medale i 1 złoty, w roku 1988 pierwszy biały zawodnik Mistrzostw Świata w Kung-Fu. Fundator Fundacji ForceFit. Zawodnik KS Prądniczanka w zapasach. Instruktor treningu Bulgarian Bag Suples Training System Level 2. Uprawnienia uzyskał od twórcy tej metody treningowej i kolegi z maty – bułgarskiego zapaśnika Ivana Ivanova. Master Trainer Kamagon Ball & BLACKROLLTRAINING. Od 35 lat trenuje SILAT & FILIPIŃSKIE SZTUKI WALKI – Master . Twórca metody Aktywnej Obrony FORCE DEFENCE METHOD F.D.M.
Twórca własnego systemu treningowego ForceFit Strong Workout. Zafascynowany treningiem funkcjonalnym z własnym ciałem rozpoczął w 2019 roku m.in. treningi Animal Flow. Treningi Bulgarian Bag, Kamagon Ball, Animal Flow i Power Pilates łączy z treningiem FDM. Posiada ponad 40-letnie doświadczenie w sporcie zawodowym i nieustannie dba o swój rozwój biorąc udział w licznych warsztatach i obozach szkoleniowych poświęconych treningowi funkcjonalnemu i mobility Moderator Konferencji BODY LIFE & TRAINERS . Pasjonat zdrowego stylu życia i treningu wojskowego.

Aleksandra Zarembina
Instruktor: Bulgarian Bag, Streching, Total Body Conditioning, Fitness Group Instructor, Aerobics Choreography Instructor, Step Instructor poziom 1. Ukończyła szkolenie Pilates Matwork 1 i 2według brytyjskich standardów, Animal Flow poziom 1, Dynamic Movement with Bulgarian Bag Course Level 1 – Suples Fit (USA), Basic of Nutritherapy by Mauricz oraz Kettlebell Sport Training Level 1 by Tomasz Potaczek (USA). Nieustannie pogłębia swoje wiedzę i nabywa doświadczenie pod okiem Mentora Pawła Zaremby. Prowadzi treningi „ForceFit Strong Workout” i „ForceFit Stretching Workout” dla miłośników zdrowego stylu życia.

Jeżeli macie jakiekolwiek pytania, jesteśmy do Waszej dyspozycji:

Paweł
516032728

Aleksandra
697789737

W kolejnych odsłonach na zamkniętej grupie, podamy dokładny harmonogram obozu oraz niespodzianki jakie dla Was przygotowujemy. OCZEKUJCIE NIEOCZEKIWANEGO!

*Biorąc udział w naszym obozie wspierasz ubogie i bezdomne dzieci w Indonezji.
Wraz z wiedzą na najwyższym poziomie z zakresu zdrowego stylu życia otrzymasz:
**Dyplom ukończenia obozu.