NASZE ZAJĘCIA

PROGRAM TRENINGOWY FORCEFIT OBEJMUJE:

1. ForceFit Stretching Workout

Trening prozdrowotny dla osób czynnych zawodowo

Zajęcia dla osób mniej aktywnych fizycznie lub zamkniętych na intensywny rozwój i wysiłek.

Trening prozdrowotny z elementami ćwiczeń zdrowego kręgosłupa i medical pilates. Głównym jego celem jest nauka właściwych podstaw strukturalnych i mechanicznych, a tym samym rozluźnienie powięzi i uelastycznienie ciała oraz korekta postawy. Trening ten zwiększa mobilność kręgosłupa, obniża poziom stresu, odpręża umysł skutecznie poprawiając ogólne samopoczucie i stan zdrowia na dłuższy czas. Przy większej ilości osób zainteresowanych tworzymy więcej grup z podziałem ze względu na poziom zaawansowania.

Kogo zachęcamy do udziału?

• osoby intensywnie uprawiające sport wysiłkowy – w celu zmniejszenia podatności na kontuzje i urazy;
  • mamy i kobiety w ciąży | po ciąży;
  • osoby prowadzące siedzący tryb życia (powyżej 5h dziennie: praca biurowa, kierowcy, naukowcy, wykładowcy, dentyści itd.);
  • osoby narażone na urazy z powodu nieprawidłowej pozycji w pracy;
  • każdego dla kogo ważne jest dobre samopoczucie, prawidłowa postawa i zdrowy styl życia.

2. ForceFit STRONG Workout

Profesjonalny Trening Spartańskiego Wojownika | Trening Wojskowy

Zajęcia dla osób aktywnych fizycznie lub otwartych na intensywny rozwój i wysiłek.

Profesjonalny trening funkcjonalny oparty na autorskiej metodzie Trenera Pawła Zaremby bazującej na ćwiczeniach wojsk Legionów Spartańskich.  To połączenie treningu motorycznego o charakterze siłowo-wytrzymałościowym, treningu funkcjonalnego z elementami sportów walki.

Nowoczesny program FORCEFIT STRONG WORKOUT rzeźbi sylwetkę bez ryzyka niepożądanego przyrostu masy mięśniowej, aktywizuje i wzmacnia ciało, usprawnia wydolność układu krążenia, zwiększa szybkość i wytrzymałość. Rozwija siłę do wyjścia ze strefy komfortu w każdej sytuacji.

Dla kogo?

• osoby lubiące dbać o siebie i regularnie ćwiczyć
  • osoby poszukujące nowych wyzwań i inspiracji w treningu
  • sportowcy
  • amatorzy sportu

Kurs Pilates

Zajęcia w kameralnej grupie do 5 osób w godzinach porannych.

Jesteś zainteresowany – Zadzwoń do nas!

Szkolenie Nordic Walking

Profesjonalny trening kondycyjny z kijami w grupie do 10 osób w plenerze Starego Sącza i okolic.

Jesteś zainteresowany – Zadzwoń do nas!